De grenzen van mijn taal zijn de grenzen van mijn wereld.

Ludwig Wittgenstein (1889-1951)

BIRDSONG     PRODUCTIES

      


 
      Wie is Birdsong Producties?

  • Ondernemer-schrijver
Birdsong Producties ís Wout Vogelesang. Ondernemer-schrijver. Al op jonge leeftijd komt zijn analytische inslag naar boven en blijkt hij organisatorische vaardigheden te bezitten. Gelijktijdig is hij graag met teksten bezig en ontdekt hij de mogelijkheden én de kracht van geschreven taal.
  • Nieuwe uitdagingen binnen management
Vanuit de onderzoeks- en consultancywereld belandt Wout Vogelesang medio jaren negentig in verschillende managementfuncties. Hij houdt zich onder andere bezig met het oprichten, samenvoegen en reorganiseren van afdelingen en constateert dat vooral nieuwe uitdagingen op zijn pad als manager hem voortdurend weten te boeien.
  • Interimmanagement en advisering
In 2006 begint Wout Vogelesang voor zichzelf en richt hij Birdsong Producties op. Vanaf het begin begeleidt en leidt hij (als interim-manager) veranderingstrajecten op het snijvlak van informatievoorziening, documentmanagement en ICT. Vaak digitaliseringstrajecten.

Daarnaast is hij actief als projectmanager en adviseur op (ruimtelijk- en sociaal-) economisch gebied. Ook hier
in kan hij zijn ervaring met het managen van structuren en mensen kwijt, terwijl zijn passie voor taal, tekst en structuur als een rode draad door veel van de activiteiten loopt.

Wout Vogelesang combineert een veelzijdige ervaring binnen uiteenlopende sectoren met organisatorische en communicatieve vaardigheden en een goed gevoel voor samenwerking.